► Meer sfeer in bestaande woonkamer

Woonvraag

De wens is er om de ruime woon- en eetkamer zonder teveel items en decoratie gezellig en warm te maken. De huidige ruimte voelt wat kil aan en mist sfeer volgens de bewoners. De basis is goed, er is een mooie vloer die doorloopt naar het buitenterras. Helaas werkt de vloerverwarming onder de stenen vloer niet meer. Er hangt kunst aan de lange wand maar toch oogt de wand wat onaf. De keuken en eethoek en indeling hiervan bevallen goed.

Uitleg bij het advies

Door gebruik te maken van een een groot vloerkleed worden de elementen in de zithoek één geheel en wordt rond de haard een sfeervolle hoek gecreëerd, ook wordt het zicht open gehouden richting de tuin. Transparante raambekleding in natuurlijke materialen in combinatie met een semi transparante stof geeft diepte aan de ruimte en zorgt voor een aangename akoestiek.

Om de aanwezige kunst mooi te presenteren is er een kast op maat ontworpen om de items mooi tot zijn recht te laten komen. Door persoonlijke items te clusteren ontstaat er een heel rustige sfeer in de woonkamer.

Naast een indelingsadvies en 3D tekening hebben we de bewoners geholpen met een kleurenplan en een meubelvoorstel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven